sracke189 login login
home home
cart items: 0 cart items
dagen med udsalg fodboldtrøjer
 sracke189, posted 06/21/21 00:35:05   » udsalg fodboldtrøjer

fodboldtrøjerWayne Rooney har opfordret Derby County til at bruge deres
Frankrig Trøje, Holland Trøje, Kroatien Trøje, England Trøje


derby startede dagen med udsalg fodboldtrøjer tænder på den sidste
Wayne Rooney har opfordret Derby County til at bruge deres snævre flugt fra nedrykning som en øjeblikkelig motivation til at ordne deres off-field-problemer efter en dramatisk sidste dag i Sky Bet Championship-sæsonen.


Derby startede dagen med deres skæbne i egne hænder, men blev bagud mod nedrykningsrivaler Sheffield Wednesday og så ud til at være på vej ned til League One for første gang i 35 år.


Men efter at have tabt deres sidste seks kampe i træk, udførte Derby en bemærkelsesværdig tilbagekaldelse i anden halvleg for at uafgjort 3-3, hvilket viste sig nok, efter Cardiff lod uafgjort mod Rotherham.


Frankrig trøje


Derby har været udsat for en udfordrende sæson, da de var under en EFL-overførselsembargo i januar efter ikke at have betalt nogle spillere og afventer stadig nyheden om en spansk forretningsmand Erik Alonsos overtagelse.


Holland trøje


Martyn Waghorn var Derby-helten, da han udlignede med et hovedstød i anden halvleg og derefter konverterede et straffespark til 3-3 i det 78. minut.


Kroatien trøje


Mens Derby vil forsøge at se fremad, falder onsdag ind i League One for første gang i 10 år, da deres seks-punkts fradrag for at bryde EFL-udgiftsreglerne viser sig at være dyrt.


england trøje


Hovedtræner Darren Moore, der vendte tilbage til sidelinjen i Pride Park efter at have indgået Covid-19 og være på hospitalet, sagde, at han var 'ødelagt' af resultatet.


Sky Sports 'Don Goodman mener, at Derby skal være en' meget bedre 'næste sæson efter at have overlevet af deres tænder på den sidste dag.

fotballdrakter


Koszulki piłkarskie


Maglie Calcio a poco prezzo


Maglie Calcio a poco prezzo


 


Jalkapallo Pelipaidat


sracke189
members
sracke189  sracke189
    offline
details